Kyllingvinger med japansk BBQ-glasur | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Klubber og vinger Kyllingvinger med japansk BBQ-glasur

Kyllingvinger med japansk BBQ-glasur

4.0 i snitt
Kyllingvinger med japansk BBQ-glasur

Glaserte vingeklubber med crunchy ramen salad.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

1 pk
Vingeklubber av kylling

Japansk BBQ-glasur

1 dl
Soyasaus
1 ss
Real tomato ketchup
2 ss
Tettpakket brunt sukker
2 ss
Honning
4
Sesamolje
2 fedd
Presset hvitløk
1 ss
Finhakket rød chili
1 ts
Revet ingefær
1 stk
Lime

Crunchy Ramen Salad

0.5 stk
Nykål
1 stk
Gulrot
2 stang
Vårløk
1 pk
Ramen-nudler
1 dl
Mandler
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing til Crunchy Ramen Salad

1 dl
Solsikkeolje
3 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Japansk BBQ-glasur: Bland sammen alle ingrediensene.

  2. Trinn 2

    Legg vingeklubbene på en stekeplate og pensle dem med glasuren. Stek dem på 200 °C i 6-8 minutter. Pensle en gang til før servering. Server resten av glasuren som dipp.

  3. Trinn 3

    Crunchy Ramen Salad: Visp sammen ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Bland sammen finsnittet kål, revet gulrot, finhakket vårløk, lett knuste nudler og skivede mandler i en bolle. Hell over dressingen, og rør forsiktig sammen. Smak til med salt og nykvernet pepper.