Grillspyd med kylling med mangosalsa

Den nye fredagskosen? Her er det virkelig full kyllingpakke med masse gode smaker. Og deilige dipper topper det hele.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Varm en ovn til 230 °C varmluft. Del pølsene og de grillede kyllinglårfileten i 16 biter. Del paprika, løk og squashen i biter. Tre grillede kyllingvinger, pølser, kyllinglårfilet, paprika, løk og squashbiter på grillspydene. Pensle med olivenolje.
Trinn 2
Stek grillspydene i ovnen på 230 °C varmluft i 10 minutter og server med salat, brød, potetchips og 3 dipper.
Trinn 3
Mangosalsa med ingefær og koriander: Skrell frukten og kutt fruktkjøttet i små terninger. Bland sammen med mangochutney, gjerne av den litt sterke typen. Smak til med hakket koriander, revet ingefær og limesaft. Serveres kald som tilbehør til kjøttet
Trinn 4
Guacamoledipp: Del avokadoen og skrap ut fruktkjøttet i en blandebolle. Ha i alle de andre ingrediensene og pisk rundt til en jevn fin guacamole.
Trinn 5
Bland alle ingrediensene til en smakfull urtedipp.