Hopp til innhold

Bakte kyllingklubber med grønnsaksris

3.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
583 planlagt
Bakte kyllingklubber med grønnsaksris

Byens hotteste klubber kan fort bli familiens fingermatfavoritt. Når kyllingen baker og risen trekker, tar du fugledansen mens du dekker bordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
3 dl
Middagsris REMA 1000
2 stk
Gulrot
1 stk
Rød paprika
2 ts
Gressløk, liten
2 stk
Tomat
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Vend kyllingklubbene i litt olivenolje og legg dem på stekebrett. Bakes i ovnen på 190°C i ca 20 minutter, til klubbene er gylne og sprø.

Trinn 2

Kutt grønnsakene i små terninger, rasp gulrøttene. Stek på middels varme i olivenolje til de er myke.

Trinn 3

Skyll risen godt. Kok opp risen med litt salt. La risen få trekke i ca 20 min. under lokk.

Trinn 4

Vend inn alle grønnsakene sammen med finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Grønnsaksrisen skal være lett og luftig og smaker godt både til fisk og kjøtt.

Sweet chilli dip saus er perfekt til kyllingklubbene!