Bakte kyllingklubber med grønnsaksris
Byens hotteste klubber kan fort bli familiens fingermatfavoritt. Når kyllingen baker og risen trekker, tar du fugledansen mens du dekker bordet.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Vend kyllingklubbene i litt olivenolje og legg dem på stekebrett. Bakes i ovnen på 190°C i ca 20 minutter, til klubbene er gylne og sprø.
-
Trinn 2
Kutt grønnsakene i små terninger, rasp gulrøttene. Stek på middels varme i olivenolje til de er myke.
-
Trinn 3
Skyll risen godt. Kok opp risen med litt salt. La risen få trekke i ca 20 min. under lokk.
-
Trinn 4
Vend inn alle grønnsakene sammen med finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Grønnsaksrisen skal være lett og luftig og smaker godt både til fisk og kjøtt.
Sweet chilli dip saus er perfekt til kyllingklubbene!