Hjemmelagede kyllingnuggets | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Hjemmelagede kyllingnuggets

Hjemmelagede kyllingnuggets

4.0 i snitt
Hjemmelagede kyllingnuggets
Ny fredagsfavoritt? Om du vil bli helgens middagshelt er det bare å finne frem griljermelet og lage verdens beste nuggets.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kyllingkjøttdeig
2 stk
Egg
1 pose
Råkost
1 stk
Sitron
600 gr
Poteter
4 ss
Olivenolje
5 dl
Solsikkeolje
2 dl
Hvetemel
2 dl
Griljermel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200°C. Kutt poteter i båter og vend dem i olivenolje, salt og pepper. Stek dem i en ildfast form i ovnen i 15-20 minutter.

  2. Trinn 2

    Bland kyllingkjøttdeigen med salt og pepper til den blir smidig. Form små kjøttboller.

  3. Trinn 3

    Vend dem først i hvetemel, så i sammenvispet egg og til slutt i griljermel. Fritér bollene i varm solsikkeolje til de blir sprø og gjennomstekte. Ta dem ut av oljen med en hullsleiv og la overflødig olje renne av på tørkepapir. Dryss over litt ekstra salt. Ha litt sitronsaft på råkosten og server sammen med nuggets og ovnstekte poteter.

Server gjerne med alioli, ketsjup og sennep.