Kylling cacciatore | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling cacciatore

3.3 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
75 planlagt
Kylling cacciatore

På jakt etter den saftigste kyllingen? Da er det bare å bytte børse med handlekurv – “jegerens kylling” er den klassiske italienske kyllingretten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Poteter
1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
2 stk
Løk
2 ss
Kapers Toro
1 boks
6 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 150°C. Vask og del potetene i halve eller båter. Kok dem møre. Del kyllingen i fire biter og gni den inn med olivenolje, salt og pepper.

Trinn 2

Legg bitene i en ildfast form og stek kyllingen i 15 minutter.

Trinn 3

Bland skivet løk, kapers og hakkede tomater. Smak til med salt og pepper. Ta ut kyllingen av ovnen. Fordel blandingen over kyllingen. Dekk til med aluminiumsfolie og stek videre i 35-40 minutter.

Trinn 4

Ta kyllingen ut av ovnen og la den hvile litt. Smak de kokte potetene til med olivenolje, salt og pepper. Bland lett og server det sammen med kyllingen.