Helstekt kylling med soppstuing
Ta kyllingen på sopptur. Ikke trampe inn i stuing – server heller den smørstekte soppen som perfekt tilbehør til denne saftige kyllingen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180°C. Gni kyllingen inn med olivenolje, oregano, salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ca en time eller til steketermometeret viser 70°C.
-
Trinn 2
Skjær sopp og løk i biter og stek det i smør sammen med finhakket hvitløk. Tilsett fløte og kok til det begynner å tykne.
-
Trinn 3
Vend inn grovhakket vasket spinat like før servering og smak til med salt og pepper. Tilbered potetstappen som anvist på pakningen. Skjær kyllingen i serveringsstykker og server sammen med potetstappe og soppstuing.
Grønn salat og friske urter er godt til denne retten.