Grønnsaksuppe med kyllingkjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Grønnsaksuppe med kyllingkjøttboller

Grønnsaksuppe med kyllingkjøttboller

2.8 i snitt
Grønnsaksuppe med kyllingkjøttboller

Sunn suppelykke, med saftige, små kyllingboller! På en snau halvtime lager du en herlig, fersk vintersuppe med friske grønnsaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Gulrøtter
4 stk
Sjalottløk
4 stang
Stangselleri
0.5 stk
Kinakål
1 stk
Purre
400 gr
Kyllingkjøttdeig, 400 g, Solvinge
1 l
Hønsebuljong terninger, Knorr
4 ss
God olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp hønsebuljong. Skrell og skjær gulrot, stangselleri, sjalottløk og kinakål i tynne skiver og ha det i buljongen. La det småkoke i 5 minutter.

  2. Trinn 2

    Vask og skjær purre i fine skiver. Bland kyllingkjøttdeig med salt og sort pepper. Bruk en skje, lag små boller og ha dem rett i suppen sammen med purreløken. Kok opp, skru ned varmen og la suppen trekke i 2 minutter. Smak til med salt og sort pepper. Server med noen dråper god olivenolje.

Godt brød og smør smaker godt til.