Enkel Tom Ka Gai | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Enkel Tom Ka Gai

3.4 i snitt
Enkel Tom Ka Gai

Vår Tom Kha Gai er en rask og enkel variant av den klassiske kyllingsuppen som serveres i Thailand og Laos. Om du vil ha enda mer av den autentiske smaken, topper du med litt galangal eller ingefær.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Spicy thai-kjøttboller Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Lime
0.5 stk
Rød chili
1 stk
Løk
150 gr
Champignon
1 pose
Bladspinat
2 stk
Tomat
7 dl
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp hønsebuljongen med kokosmelk, finhakket chili (en halv chili per boks med kokosmelk), finhakket hvitløk og løk i båter. La det få småkoke i ca. 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Tilsett kjøttbollene og la de bli gjennomvarme. Skjær sopp i skiver og tomater i båter.

  3. Trinn 3

    Vask spinaten og ha sopp, spinat og tomat i suppen rett før servering. Smak til med lime og salt.

Topp gjerne med finhakket ingefær og koriander.