Butter chicken | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Butter chicken

3.5 i snitt
Butter chicken
1-2-3, så har du middag. Et lite sett med ingredienser gir store smaksopplevelser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

480 gr
Kyllingfilet
1 pk
Butter chicken 1-2-3 asiatisk
1 stk
Løk
1 pose
Boil-in-bag fullkornsris
1 stk
Rød paprika

Ekstra:

2 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær paprika og løk i store terninger. Kok ris som anvist på pakken. Skjær kylling i strimler.  Stek i 1 ss smør. Sett til side.

  2. Trinn 2

    Smelt 1 ss smør i en kjele. Tilsett krydderblandingen i Butter chicken-settet og fres noen sekunder før du tilsetter løk. Rør inn ingefær- og hvitløksepaste fra pakken før du tilsetter butter chicken-sausen. Småkok i fem minutter og tilsett kylling og paprika. Server med ris.