Baguett med skinke, salsa og ananassalat
Lag bedre baguetter. Det er enklere enn du tror. Med kyllingskinke og godt tilbehør får du en ny baguettefavoritt som passer både til skolemat, lunsj og kvelds.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kjøp ferdigstekte baguetter eller stek halvstekte i 10 minutter ved 220 °C varmluft. Avkjøl i 15 minutter.
-
Trinn 2
Tomat-lime-koriandersalsa: Del tomatene i små terninger og bland med grovhakket koriander. Tilsett hakket hvitløk, limesaft, olivenolje, salt og cayennepepper og bland sammen. La salaten marineres i 10 minutter før servering.
-
Trinn 3
Skjær et snitt ned i baguetten, smør med majones og fyll med kyllingskinke, salatblader og tynne skiver av agurk og ananas. Lag tomatsalsaen og legg den på toppen av baguettefyllet. Serveres med en gang.