Asiatisk suppe med kyllingkjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Asiatisk suppe med kyllingkjøttboller

Asiatisk suppe med kyllingkjøttboller

3.3 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
1 079 planlagt
Asiatisk suppe med kyllingkjøttboller

Små kylling-kjøttboller er superlett å lage! Finn frem teskjeer og la hele familien delta i matlagingen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 pose
Asiatisk wok REMA 1000
1 stk
Lime
1 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 pk
Kyllingkjøttdeig 600 g Solvinge
2 klype
Kajennepepper
5 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp kokosmelk sammen med hønsebuljong.

Trinn 2

Bland kyllingfarsen med 1/2 teskje salt per 600g kjøttdeig og litt kajennepepper. Lag små kyllingboller med en teskje, kok det opp i suppen og la det trekke i ca. 5 minutter.

Trinn 3

Ha i wokgrønnsaker og finhakket chili og kok opp. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Bland inn kokt ris og server.

Tilsett 1 ss finhakket ingefær i kokosmelken. Dryss gjerne over litt frisk koriander.