Kylling med squash og spaghetti

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
628 planlagt
Kylling med squash og spaghetti
Legg oppskrift
i handlelapp
Når du skjærer squash i tynne strimler får du ikke bare en spesielt delikat smak, du får også en kul presentasjon fordi strimlene ligner på pasta. Den milde, syrlige fløtesausen gjør at både squash og kylling kommer til sin rett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spaghetti

300 g
Spaghetti

Kylling

400 g
Skivet kyllingfilet
2 fedd
Hvitløk
2 ts
Oregano
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Grønnsaker

1 stk
Squash
1 stk
Sitron

Fløte

1 dl
Kremfløte eller matfløte

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Skjær squash i skiver på langs med en ostehøvel. Skjær skivene i tynne strimler, omtrent som båndspaghetti.

Trinn 3

Skrell og skiv hvitløksfeddene. Skyll og børst sitronen i lunkent vann, riv skallet av halvparten av sitronen (bare det gule, det hvite smaker bittert).

Trinn 4

Stek kyllingen i olje sammen med skivede hvitløksfedd, oregano, salt og pepper i 3-4 minutter. Løft ut kyllingen. Tilsett strimlet squash og sitronskall og stek videre i ca. 2 minutter. Ha i fløte og skru ned varmen.

Trinn 5

Vend inn den kokte spaghettien og smak til med litt presset sitron. Server med skivet kylling.

Grønnere

Server gjerne med Geitmyras eple- og brokkolisalat! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Prøv også