Kylling med soppstuing

Tidsbruk 70 minutter
10 ingredienser
49 planlagt
Kylling med soppstuing
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Ta kyllingen på sopptur. Ikke trampe inn i stuing – server heller den smørstekte soppen som perfekt tilbehør til denne saftige kyllingen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
300 g
Champignon
1 stk
Løk
1 stk
Matfløte Tine
1 pose
Bladspinat
1 pakke
Potetstappe Bama
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Gni kyllingen inn med olivenolje, oregano, salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ca en time eller til steketermometeret viser 70°C.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær sopp og løk i biter og stek det i smør sammen med finhakket hvitløk. Tilsett fløte og kok til det begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn grovhakket vasket spinat like før servering og smak til med salt og pepper. Tilbered potetstappen som anvist på pakningen. Skjær kyllingen i serveringsstykker og server sammen med potetstappe og soppstuing.

Serveringsforslag

Grønn salat og friske urter er godt til denne retten.