Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling med soppstuing

Tidsbruk 70 minutter
10 ingredienser
43 planlagt
Kylling med soppstuing
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Ta kyllingen på sopptur. Ikke trampe inn i stuing – server heller den smørstekte soppen som perfekt tilbehør til denne saftige kyllingen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
300 g
Champignon
1 stk
Løk
1 stk
Matfløte Tine
1 pose
Bladspinat
1 pakke
Potetstappe Bama
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Gni kyllingen inn med olivenolje, oregano, salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ca en time eller til steketermometeret viser 70°C.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær sopp og løk i biter og stek det i smør sammen med finhakket hvitløk. Tilsett fløte og kok til det begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn grovhakket vasket spinat like før servering og smak til med salt og pepper. Tilbered potetstappen som anvist på pakningen. Skjær kyllingen i serveringsstykker og server sammen med potetstappe og soppstuing.

Serveringsforslag

Grønn salat og friske urter er godt til denne retten.