Hopp til innhold

Kylling med sitron og oliven

4.8 i snitt
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
93 planlagt
Kylling med sitron og oliven
Legg oppskrift
i handlelapp
Ta en kulinarisk reise til varmere strøk med kylling, sitron og oliven til middag. Perfekt hverdagsmiddag servert med potetmos.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

800 g
Kyllingbryst eller strimlet lårkjøtt
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sitron
1 glass
Grønne oliven
1 stk
Creme fraiche
2 dl
Kyllingbuljong
3 ss
Bladpersille
1 pose
Grønnkålmiks (Ferdig Preppa fra REMA 1000)
1 pose
Potetmos (Ferdig Preppa fra REMA 1000)
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kylling i strimler, og smaksett med salt og pepper. Skjær løk i tynne skiver. Finhakk hvitløk og bladpersille.

Trinn 2

Stek kyllingen gylden i olje i et par minutter sammen med løken.

Trinn 3

Hell over creme fraiche og kyllingbuljong. Tilsett hvitløk og oliven. La stå på medium varme i ca. 20 min.

Trinn 4

Bland inn grønnkålmiksen et par minutter før servering. Skjær sitron i skiver og legg på toppen av gryten. Strø over hakket persille.

Trinn 5

Server med potetmos fra Ferdig Preppa.