Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling med nudler og buljong

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
26 planlagt
Kylling med nudler og buljong
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag nudelsuppe fra bunnen av! Karamellisert løk og sesamfrø gir suppen en dyp og sødmefull smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

500 g
Kyllinglårfilet

Eggnudler

1 pakke
Eggnudler

Løk

1 stk
Sjalottløk
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
2 ss
Sesamolje
4 ss
Rapsolje
2 ss
Sesamfrø

Buljong

0,5 stk
Hodekål
1 stk
Squash
2 ss
Soyasaus
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
2 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler som anvist på pakken. Del kyllinglårfiletene i biter.

Trinn 2

Kutt løk og hvitløk i tynne skiver, stek dette i smør, sesamolje og rapsolje på lav varme i 10 minutter så det blir lysebrunt og lett karamellisert. Ha på sesamfrø og la de frese med så de blir lett ristet sammen med løken.

Trinn 3

Slå over buljong og tilsett finsnittet hodekål. La dette trekke i ca. 10 minutter. Skjær squash i biter og ha det i gryten sammen med kyllingkjøttet. Bland inn de kokte nudlene og tilsett soyasaus.

Serveringsforslag

Server med frisk koriander og limebåter.