Kylling med nudler og buljong

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
112 planlagt
Kylling med nudler og buljong
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag nudelsuppe fra bunnen av! Karamellisert løk og sesamfrø gir suppen en dyp og sødmefull smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

500 g
Kyllinglårfilet

Eggnudler

1 pakke
Eggnudler

Løk

1 stk
Sjalottløk
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
2 ss
Sesamolje
4 ss
Rapsolje
2 ss
Sesamfrø

Buljong

0,5 stk
Hodekål
1 stk
Squash
2 ss
Soyasaus
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
2 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler som anvist på pakken. Del kyllinglårfiletene i biter.

Trinn 2

Kutt løk og hvitløk i tynne skiver, stek dette i smør, sesamolje og rapsolje på lav varme i 10 minutter så det blir lysebrunt og lett karamellisert. Ha på sesamfrø og la de frese med så de blir lett ristet sammen med løken.

Trinn 3

Slå over buljong og tilsett finsnittet hodekål. La dette trekke i ca. 10 minutter. Skjær squash i biter og ha det i gryten sammen med kyllingkjøttet. Bland inn de kokte nudlene og tilsett soyasaus.

Serveringsforslag

Server med frisk koriander og limebåter.