Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling med indiske pannekaker og raita

Tidsbruk 40 minutter
16 ingredienser
3247 planlagt
Kylling med indiske pannekaker og raita
Legg oppskrift
i handlelapp
Indiske pannekaker har en syrlig og krydret smak som står godt til spicy kylling. Raita, en annen indisk spesialitet, mildner og balanserer krydderinnslagene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
1 ss
Red curry paste
0,5 ts
Salt

Pannekaker

3 dl
Yoghurt naturell
1 stk
Egg
1 ts
Bakepulver
0,5 ts
Spisskummen
0,5 ts
Paprikapulver
2 dl
Hvetemel
2 ss
Olje

Løk

1 stk
Rødløk 4-pk

Raita

1 stk
Agurk
1 dl
Yoghurt naturell
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha kyllingen i en bolle. Krydre med litt salt og curry paste. Skrell og skjær rødløk i tynne strimler.

Trinn 2

Pannekaker: Rør yoghurt og egg sammen. Bland inn mel, bakepulver, spisskummen og paprikapulver og rør det godt sammen med en sleiv til det blir en tykk og jevn røre. Ha litt olje i en middels varm stekepanne og ha en liten øse med røre i stekepannen. Snu pannekaken når den begynner å boble på siden som vender opp. Stek videre i 1-2 minutter på den andre siden.

Trinn 3

Stek kyllinglårfiletene sammen med løken i 2 minutter på hver side eller til de har fått en fin stekeskorpe på begge sider.

Trinn 4

Raita: Riv agurken på et rivjern. Press vannet av agurken i en sil eller et dørslag. Ha den revne agurken i en bolle, vend inn yoghurt, og smak til med salt, pepper og presset lime.

Grønnere

Server gjerne med Geitmyras råkost med kålrot! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Prøv også