Kylling med indiske pannekaker og raita
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Ha kyllingen i en bolle. Krydre med litt salt og curry paste. Skrell og skjær rødløk i tynne strimler.
Trinn 2
Pannekaker: Rør yoghurt og egg sammen. Bland inn mel, bakepulver, spisskummen og paprikapulver og rør det godt sammen med en sleiv til det blir en tykk og jevn røre. Ha litt olje i en middels varm stekepanne og ha en liten øse med røre i stekepannen. Snu pannekaken når den begynner å boble på siden som vender opp. Stek videre i 1-2 minutter på den andre siden.
Trinn 3
Stek kyllinglårfiletene sammen med løken i 2 minutter på hver side eller til de har fått en fin stekeskorpe på begge sider.
Trinn 4
Raita: Riv agurken på et rivjern. Press vannet av agurken i en sil eller et dørslag. Ha den revne agurken i en bolle, vend inn yoghurt, og smak til med salt, pepper og presset lime.
Grønnere
Råkost med kålrot
Grønnere
Server gjerne med Geitmyras råkost med kålrot! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.