Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling med grillet hjertesalat

Tidsbruk 60 minutter
10 ingredienser
13 planlagt
Kylling med grillet hjertesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Salat med hjertet på rett sted! Hjertesalat smaker fantastisk som grillet tilbehør i denne enkle og friske sommerretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
1 pakke
Hjertesalat
2 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
400 g
Nypoteter
2 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
6 fedd
Hvitløk
1 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter i lettsaltet vann. Ha salt og pepper på kyllingfiletene. Stek dem i olivenolje i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd (4/6).

Trinn 2

Trinn 2

Dressing: Bland saften av sitron, soyasaus, olivenolje, knust hvitløk og brunt sukker. Varm det såvidt opp i en liten kjele.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell og riv gulrøttene. Kutt rødløk i fine strimler og bland med gulroten. Skjær hjertesalaten i to og stek eller grill den med snittflaten ned. Ha på salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i skiver. Server kyllingskiver, grønnsaker og poteter med dressingen.

Serveringsforslag

Dryss ristede sesamfrø og litt frisk mynte på toppen.