Kylling med grillet hjertesalat

Tidsbruk 60 minutter
10 ingredienser
20 planlagt
Kylling med grillet hjertesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Salat med hjertet på rett sted! Hjertesalat smaker fantastisk som grillet tilbehør i denne enkle og friske sommerretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
1 pakke
Hjertesalat
2 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
400 g
Nypoteter
2 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
6 fedd
Hvitløk
1 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter i lettsaltet vann. Ha salt og pepper på kyllingfiletene. Stek dem i olivenolje i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd (4/6).

Trinn 2

Trinn 2

Dressing: Bland saften av sitron, soyasaus, olivenolje, knust hvitløk og brunt sukker. Varm det såvidt opp i en liten kjele.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell og riv gulrøttene. Kutt rødløk i fine strimler og bland med gulroten. Skjær hjertesalaten i to og stek eller grill den med snittflaten ned. Ha på salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i skiver. Server kyllingskiver, grønnsaker og poteter med dressingen.

Serveringsforslag

Dryss ristede sesamfrø og litt frisk mynte på toppen.