Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling i hvitløk med bønnesalat

Tidsbruk 80 minutter
12 ingredienser
17 planlagt
Kylling i hvitløk med bønnesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Kylling til 20 i stil! Et snes som kjennes på smaken – ekstra mye hvitløk gir mye god smak og aroma til denne kyllingretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
2 stk
Tomat
1 pakke
Vårløk
1 ss
Timian
1 stk
Sitron
1 pakke
Marinerte poteter Bama
2 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Smør
20 fedd
Hvitløk
4 ss
Soyasaus Kikkoman
8 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Brun kyllingen i en gryte med smør og hele hvitløkfedd. Ha i timian og hell over buljong. Kok opp og la kyllingen trekke under lokk i ca. 1 time og 10 min. Skum av når det trengs. Stek de marinerte potetene i ovnen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Forvell aspargesbønner raskt i lettsaltet vann og avkjøl i isvann.

Trinn 3

Trinn 3

Bland bønnene med grovhakket tomat og finsnittede vårløk (en vårløk for hver tomat). Smak til med olivenolje, sitron, salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Ta opp kyllingen og del den i serveringsstykker. Finsnitt resten av vårløken og ha det i kyllingkraften. Smak til med soyasaus, pepper og evt. mer sitron. Server kylling og kraft i suppetallerkner sammen med bønnesalaten og ovnsstekte poteter.