Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kylling Cordon Bleu

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
116 planlagt
Kylling Cordon Bleu
Legg oppskrift
i handlelapp
Mmmm? kyllingssandwich. Den franske kokekunst-skolen Cordon Bleu, har vært kjent for kulinariske eskapader i over 100 år. Denne kyllingretten er opprinnelig amerikansk, men bærer den franske navnereferansen med bravur.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
2 stk
Minibaguetter REMA 1000
1 stk
Familieskinke, Nordfjord
1 pakke
Blå Castello
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
0,5 stk
Løk
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Dijon sennep
1 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Lag et dypt snitt i hver kyllingfilet, brett dem ut på en fjel og bank dem ut med en kjøttbanker.

Trinn 2

Trinn 2

Legg i en skive med skinke og en tykke skive med ost på den ene halvdelen og brett sammen. Pensle med sammenvispet egg. Del baguettene på langs i tynne skiver og legg en skive på hver side av hver kyllingfilet. Stek på begge sider i solsikkeolje til brødet blir gyllent og sprøtt.

Trinn 3

Trinn 3

Etterstek i ovn ved 180°C i ca. 8-10 minutter – til kyllingen er gjennomstekt.

Trinn 4

Trinn 4

Vinaigrette: Rør sammen sennep, eddik, soyasaus, olivenolje og finhakket løk. Smak til med salt og pepper. Vend vinaigrette inn i salatblandingen og server sammen med kyllingsandwichene.

Serveringsforslag

Lag litt ekstra vinaigrette som kan brukes som saus.