Kylling- og kikertsalat med red curry

Tidsbruk 20 minutter
17 ingredienser
7163 planlagt
Kylling- og kikertsalat med red curry
Legg oppskrift
i handlelapp
Et mangfold av sterke ingredienser blir til en spicy og mettende kyllingsalat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
5 g
Ingefær
3 ts
Red curry paste
0,5 ts
Kajennepepper
400 g
Skivet kyllingfilet
3 ss
Olje
1 klype
Salt

Salat

1 stk
Tomat
200 g
Frisk spinat
1 boks
Kikerter

Dressing

1 dl
Yoghurt naturell eller matyoghurt
5 g
Ingefær
1 ts
Karripulver
1 ts
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha olje i en middels varm stekepanne, ha i hakket løk og stek til den er blank og myk.

Trinn 2

Sett opp varmen og tilsett finhakket hvitløk og ingefær, red curry og kajennepepper. Surr det sammen noen sekunder før du tilsetter kyllingen. Stek i 3-4 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Smak til med litt salt.

Trinn 3

Kutt tomaten i biter. Skyll og tørk spinaten. Hell vannet av kikertene og skyll dem i et dørslag. Bland tomat, kikerter og spinat i en bolle.

Trinn 4

Bland yoghurt, hvitvinseddik, ingefær og karripulver. Smak til med salt og pepper.

Trinn 5

Bland dressingen i salaten og server med den varme eller lune kyllingblandingen på toppen.

Det lille ekstra

Server med hakket frisk koriander og hakkede cashewnøtter. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.