Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Krydret svinefilet med thai wok

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
343 planlagt
Krydret svinefilet med thai wok
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>S&aring; enkelt kan det gj&oslash;res &ndash; med ferdigkrydret svinefilet og ferdigkuttet thai wok, er det klappet og klart for en superfresh, asiainspirert familiemiddag.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Svin ytrefilet med sesamfrø, chili og ingefær, ca 500 g, Nordfjord
1 pose
Thai Wok Bama
1 stk
Lime
4 dl
Jasminris REMA 1000
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Sett ovnen på 170°C. Brun fileten på alle sider i olje.

Trinn 2

Trinn 2

Legg den over i en ildfast form og stek til den har en kjernetemperatur på 68°C. Ta fileten ut og la den hvile. Kjernetemperaturen vil stige ytterligere 3-5°C.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en wok med solsikkeolje og wok grønnsakene raskt. Bland soyasaus, sweet chillisaus og hakket hvitløk og bland det med grønnsakene. Smak til med limesaft. Skjær svinefileten i skiver og server den med grønnsakswoken og kokt ris.

Serveringsforslag

Frisk koriander og nøtter i rikelige mengder. Lag gjerne ekstra saus av soyasaus, sweet chillisaus og lime.