Krydret svinefilet med thai wok

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
403 planlagt
Krydret svinefilet med thai wok
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>S&aring; enkelt kan det gj&oslash;res &ndash; med ferdigkrydret svinefilet og ferdigkuttet thai wok, er det klappet og klart for en superfresh, asiainspirert familiemiddag.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Svin ytrefilet med sesamfrø, chili og ingefær, ca 500 g, Nordfjord
1 pose
Thai Wok Bama
1 stk
Lime
4 dl
Jasminris REMA 1000
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Sett ovnen på 170°C. Brun fileten på alle sider i olje.

Trinn 2

Trinn 2

Legg den over i en ildfast form og stek til den har en kjernetemperatur på 68°C. Ta fileten ut og la den hvile. Kjernetemperaturen vil stige ytterligere 3-5°C.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en wok med solsikkeolje og wok grønnsakene raskt. Bland soyasaus, sweet chillisaus og hakket hvitløk og bland det med grønnsakene. Smak til med limesaft. Skjær svinefileten i skiver og server den med grønnsakswoken og kokt ris.

Serveringsforslag

Frisk koriander og nøtter i rikelige mengder. Lag gjerne ekstra saus av soyasaus, sweet chillisaus og lime.