Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Krydret lammelår med texmex couscoussalat

17 ingredienser
14 planlagt
Krydret lammelår med texmex couscoussalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lam er ekstra godt på grillen, og med en spicy couscoussalat kan dette bli et av sommerens fineste måltider.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammelår

0,8 kg
Krydret lammelår

Texmex couscoussalat

500 g
Couscous
3 ss
Presset limesaft
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Sjalottløk
2 stk
Rød chili
1 stk
Gul paprika
4 stk
Tomater
1 boks
Maiskorn
1 ts
Spisskummen
100 g
Fetaost
1 neve
Frisk koriander
1 terning
Grønnsaksbuljong
6 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag couscous etter anvisning på pakken med en terning buljong i vannet. La couscousen kjøle ned til romtemperatur.

Trinn 2

Bland olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og dijonsennep i en liten bolle. Rør godt sammen.

Trinn 3

Rens og finhakk sjalottløk, chili og gul paprika. Grovhakk tomatene. Hell væsken av maisen. Bland det inn i couscousen sammen med spisskummen.

Trinn 4

Grovhakk fetaost og ha den på salaten. Hell over dressingen, og dryss over litt salt og nykvernet svart pepper.
Topp med frisk, hakket koriander før servering.

Trinn 5

Grill lammelårskivene på direkte varme på begge sider til de får en fin grillfarge. Flytt til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til lårskivene er ferdige.

Trinn 6

Server lammelårskivene med couscoussalaten.

Tilbehør