Krydret lammelår med texmex couscoussalat

17 ingredienser
51 planlagt
Krydret lammelår med texmex couscoussalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lam er ekstra godt på grillen, og med en spicy couscoussalat kan dette bli et av sommerens fineste måltider.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammelår

0,8 kg
Krydret lammelår

Texmex couscoussalat

500 g
Couscous
3 ss
Presset limesaft
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Sjalottløk
2 stk
Rød chili
1 stk
Gul paprika
4 stk
Tomater
1 boks
Maiskorn
1 ts
Spisskummen
100 g
Fetaost
1 neve
Frisk koriander
1 terning
Grønnsaksbuljong
6 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag couscous etter anvisning på pakken med en terning buljong i vannet. La couscousen kjøle ned til romtemperatur.

Trinn 2

Bland olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og dijonsennep i en liten bolle. Rør godt sammen.

Trinn 3

Rens og finhakk sjalottløk, chili og gul paprika. Grovhakk tomatene. Hell væsken av maisen. Bland det inn i couscousen sammen med spisskummen.

Trinn 4

Grovhakk fetaost og ha den på salaten. Hell over dressingen, og dryss over litt salt og nykvernet svart pepper.
Topp med frisk, hakket koriander før servering.

Trinn 5

Grill lammelårskivene på direkte varme på begge sider til de får en fin grillfarge. Flytt til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til lårskivene er ferdige.

Trinn 6

Server lammelårskivene med couscoussalaten.

Tilbehør