Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
2 planlagt
Kryddersild med eple- og pepperrotdressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Sild med friskhet fra epler og sting fra pepperrot i en mild rømmedressing.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Gourmetsild
2 stk
Epler, Granny Smith
3 dl
Seterrømme
1 dl
Majones
2 ss
Finrevet pepperrot, fersk eller fra tube
2 ss
7% Eddik
2 ss
Sukker
1 ts
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sil av laken på silden. Finhakk løken fra boksen. Stikk ut kjernehuset i eplene og skjær eplene i 1 cm små terninger med skallet på.

Trinn 2

Bland eplene med seterrømme og alle de andre ingrediensene. Ha i silden og bland godt sammen.

Trinn 3

Ha silden på glass med lokk. Holdbarheten for denne silderetten er 10 dager i kjøleskap.