Krumkaker

Tidsbruk 60 minutter
5 ingredienser
177 planlagt
Krumkaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Krumkaker er fast tilbehør til multekrem, men kan også inngå som en av ”de sju sortene”. Husk kardemomme!

Ingredienser

Krumkaker

2 stk
Egg
100 g
Sukker
100 g
Hvetemel
150 g
Smør
2 ss
Smør til pensling av krumkakejernet

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Trinn 2

Smelt smøret og bland det i eggedosisen. Sikt melet og vend det godt inn i røren.

Trinn 3

Trinn 3

Stek krumkakene i krumkakejern til de er lysebrune og legg dem over en tekopp slik at de blir formet som en skål. Eller lag en tradisjonell variant med kromkakejern. Krumkakene avkjøles i skålen og oppbevares i en tett boks.

Passer godt med multekrem
Passer godt med multekrem