Kremet sennepssaus

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
121 planlagt
Kremet sennepssaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Sennepssaus er enkel å lage og perfekt å servere til lam eller gravet laks. Velg ønsket styrke på sausen ved å bruke mild eller sterk sennep.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 ts
Fransk sennep
2 dl
Sitron (saften av en sitron)
3 dl
Creme fraiche
2 ts
Maisstivelse
1 dl
Kraft fra lam
1 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp.

Trinn 2

Jevn sausen med maisstivelse utrørt i kaldt vann. Smak til med salt og pepper, evt. litt mer sukker.

Tips

Lammekraft kan fint droppes dersom du vil servere til gravet laks.