Kremet selleri- og pastinakksuppe

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
485 planlagt
Kremet selleri- og pastinakksuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Svært enkel å lage, fantastisk på smak. Denne høstsuppen må du bare prøve!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
1 terning
Grønnsaksbuljong
400 g
Pastinakk
400 g
Sellerirot
2 dl
Kremfløte
0,5 dl
Olivenolje
6 dl
Vann
1 klype
Pepper
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp buljong. Skrell og kutt grønnsakene grovt. Ha olivenolje og løk i en kjele og surr løken myk. Tilsett buljong og grønnsaker. Kok under lokk til grønnsakene er møre.

Trinn 2

Tilsett kremfløte og kok opp. Bruk stavmikser eller kjør i blender til jevn suppe og smak til med pepper.

Serveringsforslag

Server med godt brød.