Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Kremet rosenkål

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
81 planlagt
Kremet rosenkål
Klikk og dra
til kalenderen
Den særegne kombinasjonen av sødme og bitterhet gjør at rosenkål passer perfekt til julemiddagene. Her får du rosenkål i en mildere utgave.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

375 g
Rosenkål
1,1 dl
Kremfløte
0,4 ts
Maizena
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rens rosenkålen for de ytterste bladene. Kok rosenkålen i lettsaltet vann i 3 minutter.

Trinn 2

Avkjøl i kaldt vann. Del rosenkålen i fire etter at de er kokt. Kok opp fløte og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Jevn fløten med maisstivelse utrørt i kaldt vann. Tilsett forvellet rosenkål, kok opp og server.

Serveringsforslag

Smørdamping får virkelig fram den gode smaken i rosenkålen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender