Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kremet rosenkål

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
84 planlagt
Kremet rosenkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Den særegne kombinasjonen av sødme og bitterhet gjør at rosenkål passer perfekt til julemiddagene. Her får du rosenkål i en mildere utgave.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

375 g
Rosenkål
1,1 dl
Kremfløte
0,4 ts
Maizena
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rens rosenkålen for de ytterste bladene. Kok rosenkålen i lettsaltet vann i 3 minutter.

Trinn 2

Avkjøl i kaldt vann. Del rosenkålen i fire etter at de er kokt. Kok opp fløte og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Jevn fløten med maisstivelse utrørt i kaldt vann. Tilsett forvellet rosenkål, kok opp og server.

Serveringsforslag

Smørdamping får virkelig fram den gode smaken i rosenkålen.