Kremet grønnkål

Tidsbruk 15 minutter
5 ingredienser
20 planlagt
Kremet grønnkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Kremet grønnkål er både godt, enkelt og sunt! Denne oppskriften passer til fugl, kjøtt og fisk!

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

Grønnkål

0.5 kg
Grønnkål
3 dl
Kremfløte
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ts
Maizena

Slik gjør du

Trinn 1

Rens grønnkålen for stilk og hakk i biter, eller kjøp ferdig opphakket. Kok kålen i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl i kaldt vann.

Trinn 2

Kok opp fløte og smak til med salt og pepper. Jevn fløten med maizena utrørt i kaldt vann. Tilsett forvellet grønnkål, kok opp og kålen er klar til servering.