Kremet eggerøre med røkelaks | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Kremet eggerøre med røkelaks

Kremet eggerøre med røkelaks

4.3 i snitt
Kremet eggerøre med røkelaks
En enkel og deilig kremet eggerøre med røkelaks tar seg godt ut på koldtbordet, som på toppen av toasten. Denne retten fungerer like godt til lunsj som til frokosten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Egg
1 dl
Fløte
4 skive
Loff
200 gr
Prosciutto Crudo/ Røkelaks
1 potte
Gressløk
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet hvit pepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett over en middels stor kjele med vann og kok opp. Knekk eggene i glass eller stålbolle som passer til å sette over kjelen. Visp eggene sammen med fløte, salt og pepper. Når vannet koker, settes bollen oppi kjelen slik at det kokende vannet når bunnen på bollen.

  2. Trinn 2

    Visp rolig til eggerøren begynner å stivne og blir kremete. Det tar 5-10 minutter, men er verd det! Ta bollen ut av vannet og visp inn litt kaldt smør. Toast loffskivene. Anrett varm eggerøre på ristet toast og server med Prosciutto Crudo og/eller røkelaks. Topp med grovhakket gressløk.