Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Koteletter med stekt rissalat

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
1212 planlagt
Koteletter med stekt rissalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Middag med herlig magert utbytte? Da er det lite som kan matche svinekoteletten. Bruk sterk varme og ikke stek for lenge – slik får du en fin stekeskorpe, samtidig som du beholder både smak og saftighet i det magre kjøttet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Rissalat

0,3 stk
Blomkål
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Gulrøtter
2 dl
Middagsris, REMA 1000

Svinekoteletter

4 stk
Svinekoteletter, ca 400g, Nordfjord
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Soyasaus
1 stk
Sitron
1 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Kutt blomkål i små buketter og rødløk og gulrot i skiver. Stek grønnsakene møre i en stekepanne. Vend inn den kokte risen og la alt få litt farge.

Trinn 2

Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem på sterk varme i en panne med olje 4-5 minutter på hver side. Knus hvitløksfeddet og ha det i pannen det siste minuttet kotelettene stekes.

Trinn 3

Kok ut pannen med soyasaus og smak til med presset sitron. Server kotelettene med rissalat og hell sjyen over.

Serveringsforslag

Ha gjerne i friske urter som salvie, rosmarin eller timian når du koker ut pannen.