Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Koteletter med rosenkål og fløtesaus

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
197 planlagt
Koteletter med rosenkål og fløtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Som seg tilbehør og bør. Smørdampet rosenkål, med sin søtlige og nøtteaktige smak, er en av høstens trofaste godbiter. Her kommer de ekstra raskt til sin rett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 pose
Rosenkål frossen REMA 1000
1 stk
Matfløte Tine
1 potte
Kruspersille, liten
1 pakke
Potetstappe Bama
2 ss
Smør
1 ss
Soyasaus Kikkoman
4 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin rosenkål. Brun kotelettene i halvparten av smøret på begge sider. Ha i skivet løk og finhakket hvitløk, stek videre til løken har fått farge.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i fløten og smak til med soyasaus og pepper. La gryten småkoke til sausen begynner å tykne, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Damp rosenkål i litt vann og resten av smøret. Varm potetstappen som anvist på pakken. Server koteletter i fløtesaus med potetstappe og dampet rosenkål. Topp med hakket persille.

Serveringsforslag

Server gjerne med tyttebærsyltetøy.