Hopp til innhold

Müsli med chili og ingefær

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
4 planlagt
Müsli med chili og ingefær
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelagdet müsli med et hint av ingefær og chilli. Nydelig til yoghurt eller kefir. Ha müslien på et pent glass og gi i gave til verten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Havregryn
1 ss
Ingefær (fersk og revet)
1 ss
Chilli (hakket)
2 dl
Peanøtter, usaltede (hakket)
2 ss
Brunt sukker
3 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.

Trinn 2

Hakk opp tørket mango og ananas i passe små biter. Finhakk chili og riv ingefær.

Trinn 3

Bland alle ingrediensene i en bolle. Bre deretter blandingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Ta ut av stekeovnen og rør i blant mens müslien nedkjøles. Oppbevares på glass eller boks i flere uker.