Müsli med chili og ingefær

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Müsli med chili og ingefær
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne hjemmelagde müslien med et hint av ingefær og chilli. Nydelig til yoghurt, kefir is eller annen dessert. Du kan også ha müslien på et pent glass og gi i gave til verten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Havregryn
1 ss
Ingefær (fersk og revet)
1 ss
Chilli (hakket)
2 dl
Peanøtter, usaltede (hakket)
2 ss
Brunt sukker
3 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.

Trinn 2

Hakk opp tørket mango og ananas i passe små biter. Finhakk chili og riv ingefær.

Trinn 3

Bland alle ingrediensene i en bolle. Bre deretter blandingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Ta ut av stekeovnen og rør i blant mens müslien nedkjøles. Oppbevares på glass eller boks i flere uker.