Kongeentrecôte med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetstappe og peppersaus

9 ingredienser
437 planlagt
Kongeentrecôte med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetstappe og peppersaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Spis som en konge – uten å bruke alt for mye tid på kjøkkenet. Både entrecôte, rotgrønnsaker og peppersausen er rike på smaker som matcher hverandre.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Entrecôte

2 pakke
Kongeentrecôte

Rotgrønnsaker

1 pakke
Miks av rotgrønnsaker
1 ss
Frisk hakket oregano
2 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Potetstappe

1 pakke
Ferdig potetstappe

Salat

1 pose
Baby leaf mix, 65 g

Peppersaus

1 boks
Peppersaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt rotgrønnsaker i båter og ha dem i en langpanne. Dryss over litt salt og nykvernet pepper, vend inn hakket oregano og litt olje og stek ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Trinn 2

Stek entrecoôten på middels til varm panne til det pipler kjøttsaft på oversiden. Snu og stek andre siden til det samme skjer der. La biffene hvile. Da er biffen medium stekt.

Trinn 3

Varm opp potetstappen og peppersausen etter anvisning på pakken og server!

Lag potetstappe og peppersaus fra bunnen av!
Lag potetstappe og peppersaus fra bunnen av!