Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Knuste poteter med brunet smør, bacon og friske urter

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
95 planlagt
Knuste poteter med brunet smør, bacon og friske urter
Legg oppskrift
i handlelapp
Nydelig kveldssnacks som er like populær hos små og store.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Knuste poteter

9 stk
Mandelpoteter

Bacon og smør

150 g
Bacon
150 g
Smør

Topp med

0,4 dl
Estragon
0,4 dl
Persille
3 ts
Rømme

Smak til med

0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene godt. Kok dem forsiktig i saltet vann under lokk til potetene er møre. Hell av vannet og damp dem tørre. Skrell potetene og hold dem varme under klede og lokk.

Trinn 2

Stek smøret i en panne til det er gyllent. Sil av bunnfallet. Stek baconet sprøtt i pannen. Hakk urtene grovt.

Trinn 3

Legg potetene på et fat og knus dem lett med en gaffel. Ha på smør, salt og pepper. Dryss urtene over og legg på klatter av rømme.