Knuste poteter med brunet smør, bacon og friske urter

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
375 planlagt
Knuste poteter med brunet smør, bacon og friske urter
Legg oppskrift
i handlelapp
Nydelig kveldssnacks som er like populær hos små og store.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Knuste poteter

9 stk
Mandelpoteter

Bacon og smør

150 g
Bacon
150 g
Smør

Topp med

0,4 dl
Estragon
0,4 dl
Persille
3 ts
Rømme

Smak til med

0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene godt. Kok dem forsiktig i saltet vann under lokk til potetene er møre. Hell av vannet og damp dem tørre. Skrell potetene og hold dem varme under klede og lokk.

Trinn 2

Stek smøret i en panne til det er gyllent. Sil av bunnfallet. Stek baconet sprøtt i pannen. Hakk urtene grovt.

Trinn 3

Legg potetene på et fat og knus dem lett med en gaffel. Ha på smør, salt og pepper. Dryss urtene over og legg på klatter av rømme.