Klippfisk med ratatouille

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
21 planlagt
Klippfisk med ratatouille
Legg oppskrift
i handlelapp
Legg vekk saksen, denne fisken er ferdigklippet og klar til å gi deg en fantastisk grillopplevelse. Serveres med ratatouille på potetstappe. En ny variant for mange, som virkelig er verd å prøve.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
KLIPPFISK AV LOIN CA400 G
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
4 dl
Helmelk Tine
600 g
Poteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
6 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C. Skrell og kok potetene møre og sil av vannet. Ha i melk og smør og rør godt med hackiten eller en visp, til du får en luftig fin stappe. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

RATATOUILLE: Del alle grønnsakene i terninger. Fres alt i en varm panne med olivenolje til grønnsakene er møre og gylne. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek fisken godt på den ene siden og bak i ovn i ca. 10 minutter. Server fisken med ratatouille, potetstappe og god olivenolje.