Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Klippfisk med ratatouille

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
21 planlagt
Klippfisk med ratatouille
Legg oppskrift
i handlelapp
Legg vekk saksen, denne fisken er ferdigklippet og klar til å gi deg en fantastisk grillopplevelse. Serveres med ratatouille på potetstappe. En ny variant for mange, som virkelig er verd å prøve.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
KLIPPFISK AV LOIN CA400 G
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
4 dl
Helmelk Tine
600 g
Poteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
6 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C. Skrell og kok potetene møre og sil av vannet. Ha i melk og smør og rør godt med hackiten eller en visp, til du får en luftig fin stappe. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

RATATOUILLE: Del alle grønnsakene i terninger. Fres alt i en varm panne med olivenolje til grønnsakene er møre og gylne. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek fisken godt på den ene siden og bak i ovn i ca. 10 minutter. Server fisken med ratatouille, potetstappe og god olivenolje.