Tre varianter av hamburgersliders
Lag en deilig sliderstrio – én med Jarlsberg, tomat, rødløk og salsa mexicana, én med ruccula, grillet ananas og rød paprika og majones og en Tex Mex slider med cheddar, avokadokrem og jalapeño Chilisalsa.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk tomat og rødløk, skjær ananas i tynne skiver.
-
Trinn 2
Grill hel paprika til den er ganske svart. Avkjøl litt. Riv av det svarte skallet, fjern stilk og kjerne på paprikaene og del i strimler.
-
Trinn 3
Ha litt olje på ananasskivene og grill dem over direkte varme – ca. 3 minutter på hver side.
-
Trinn 4
Grill sliders på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1⁄2 minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar ca. 2 minutter. Legg skiver av Jarlsberg på halvparten av miniburgerne når det er ett minutt igjen av grilltiden.
-
Trinn 5
Varm slidersbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.
Siderett/Tilbehør
Husk også å planlegg tilbehør/siderett. Se under!