Hopp til innhold

Tre varianter av hamburgersliders

3.5 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
184 planlagt
Tre varianter av hamburgersliders

Lag en deilig sliderstrio – én med Jarlsberg, tomat, rødløk og salsa mexicana, én med ruccula, grillet ananas og rød paprika og majones og en Tex Mex slider med cheddar, avokadokrem og jalapeño Chilisalsa.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Sliders

1 pk
Original sliders
1 pk
Tex Mex sliders

Mom´s slider buns

2 pose
Mom´s slider buns

Original slider 1

0.5 pk
Jarlsberg i skiver
1 glass
Salsa

Original sliders 2

0.5 pk
Rucculasalat
1 dl
Majones
1 stk
Grillet ananas
2 stk
Grillet rød paprika

Tex Mex slider

1 boks
Salsa Piccante
2 stk
Tomat i skiver
1 pk
Cheddar, skivet

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk tomat og rødløk, skjær ananas i tynne skiver.

Trinn 2

Grill hel paprika til den er ganske svart. Avkjøl litt. Riv av det svarte skallet, fjern stilk og kjerne på paprikaene og del i strimler.

Trinn 3

Ha litt olje på ananasskivene og grill dem over direkte varme – ca. 3 minutter på hver side.

Trinn 4

Grill sliders på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1⁄2 minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar ca. 2 minutter. Legg skiver av Jarlsberg på halvparten av miniburgerne når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 5

Varm slidersbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Siderett/Tilbehør

Husk også å planlegg tilbehør/siderett. Se under!