Pasta med ragu | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta med ragu

Pasta med ragu

4.2 i snitt
Pasta med ragu
Ragu skal gjerne småkoke lenge for å få skikkelig smak. Her har vi brukt Kolonihagens pastasaus som allerede er konsentrert på smak. Det sparer tid!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Casarecce pasta (eller tagliatelle) fra Kolonihagen
1
Arrabbiata pastasaus (eller pastasaus med basilikum og tomat) fra Kolonihagen
300 gr
Kjøttdeig
100 gr
Bacon, skåret i strimler
2 dl
Oksekraft
1 stk
Gulrot, skåret i små terninger
1 stang
Stilk selleri, skåret i små terninger
1 ss
Fersk rosmarin, finhakket
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
2 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær bacon i strimler, selleri og gulrot i terninger og finhakk rosmarin.

  2. Trinn 2

    Stek kjøttdeig og bacon i en gryte med smør. La dette surre på medium varme i ca. 10 minutter. Ha i rosmarin, selleri og gulrot og rør godt. Hell i kraft og pastasaus. La småkoke under lokk i ca. 40 minutter. Smak til med salt og pepper underveis.

  3. Trinn 3

    Kok pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet og server med ragu og revet ost.