Hopp til innhold

Kjøttdeigpakke med grønnsaker

5.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
202 planlagt
Kjøttdeigpakke med grønnsaker

Kjøttdeig må ikke alltid i stekepanna. Denne ovnsbakte kjøttdeig-miksen er pakket med gode smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
2 stk
Tomat
2 stk
Løk
500 gr
Poteter
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
100 gr
Sommerkål
4 stk
Aluminiumsfolie
100 gr
Smør
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok potetene i lettsaltet vann. Bland kjøttdeig med vann (en halv dl pr pakke kjøttdeig), egg, finhakket løk (1/4) og hvitløk, salt og pepper. Bland godt, til farsen er fast og seig.

Trinn 2

Riv passe store stykker aluminiumsfolie og hell litt olje i midten. Form kjøttbrød av farsen og legg ett på hvert foliestykke. Finhakk kål, tomat og løk og fordel det på kjøttbrødene. Legg en skive med smør på toppen, litt salt og pepper og lukk foliepakkene godt.

Trinn 3

Stek i ca. 15-20 min. Server kjøttbrødene med kokte poteter.

Litt fransk sennep og en grønn salat er fint tilbehør.