Kjøttdeigpakke med grønnsaker

Kjøttdeig må ikke alltid i stekepanna. Denne ovnsbakte kjøttdeig-miksen er pakket med gode smaker.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180°C. Kok potetene i lettsaltet vann. Bland kjøttdeig med vann (en halv dl pr pakke kjøttdeig), egg, finhakket løk (1/4) og hvitløk, salt og pepper. Bland godt, til farsen er fast og seig.
-
Trinn 2
Riv passe store stykker aluminiumsfolie og hell litt olje i midten. Form kjøttbrød av farsen og legg ett på hvert foliestykke. Finhakk kål, tomat og løk og fordel det på kjøttbrødene. Legg en skive med smør på toppen, litt salt og pepper og lukk foliepakkene godt.
-
Trinn 3
Stek i ca. 15-20 min. Server kjøttbrødene med kokte poteter.
Litt fransk sennep og en grønn salat er fint tilbehør.