Kjøttboller med penne og tomatsalsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Kjøttboller med penne og tomatsalsa

Kjøttboller med penne og tomatsalsa

4.4 i snitt
Kjøttboller med penne og tomatsalsa

Å lage kjøttbollene fra bunnen er fort gjort, og da kan du også krydre dem etter eget ønske. Disse små fristelsene lages med finhakket chili – spicy til de voksne og milde til de minste?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Penne

250 gr
Penne fullkorn

Kjøttboller

400 gr
Kjøttdeig
0.5 stk
Løk
1 stk
Rød chili
0.5 ts
Salt
1 ss
Olje

Tomatsalsa

6 stk
Tomater
0.5 stk
Løk
1 potte
Kruspersille
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Bland kjøttdeig med salt, finhakket løk og chili. Spe med litt kaldt vann til du får en smidig deig.

  2. Trinn 2

    Kjøttboller: Lag små kjøttboller og stek på høy varme i olje til de er pent brune.

  3. Trinn 3

    Tomatsalsa: Del tomater i biter og grovhakk løken. Bland inn olivenolje og en klype salt. Bland pasta, tomatsalsa og kjøttboller

  4. Trinn 4

    Server med grovhakket kruspersille.

Server gjerne med revet parmesan.