Grillspyd med kjøttdeig og sennepskål
Stå på grillpinne for småfolket og gjør en vri på kjøttdeig-middagen – server den som her og du høster garantert suksess hos familiens minste.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Riv agurk og kål på den grove siden av et rivjern og bland det med yoghurt. Smak til med finhakket hvitløk, sennep, salt og pepper. Server kjøttspydene sammen med sennepskålen og gjerne ketchup.
-
Trinn 2
Fordel og klem farsen rundt grillpinnene og legg dem på grill eller i en grillpanne.
-
Trinn 3
Legg grillpinnene i vann i ca. 15 minutter. Finhakk løk og hvitløk og bland det inn sammen med kjøttdeig, egg, vann (1 dl pr. kjøttdeigpakke), salt og pepper. Bland til du har en seig og fast farse.
Server spydene med lompe eller varme tortillas.