Hopp til innhold

Cottage Pie med potetmos og kjøttdeig

Ingen vurderinger
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
468 planlagt
Cottage Pie med potetmos og kjøttdeig

Hyttekos! Når potetmos og kjøttdeig inngår en ovnspakt er middagssuksessen nærmest garantert. Selv om worcestershire sauce er vrient å uttale, er den lett å like i årets absolutte paifavoritt – Cottage Pie!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 pk
Stjernebacon skivet 140 g, Gilde
3 dl
Helmelk Tine
150 gr
Champignon
1 stk
Løk
500 gr
Poteter
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
4 dl
Kjøttbuljong
1 ss
Worcestershire sauce
1 ss
Maizena Majsstivelse

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Skrell og kok poteter. Skjær bacon i biter. Brun kjøttdeig og bacon i olje og ha i finhakket løk, hvitløk, champignon i båter og fres alt med kjøttdeigen.

Trinn 2

Bland kjøttbuljong og maizena. Kok opp og smak til med worcestershire sauce, salt og pepper. Bland det med kjøttdeigen.

Trinn 3

Varm opp melk, hell det over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Ha kjøttfyllet i en ildfast form og fordel varm potetstappe som et lokk over. Bak formen i ovn i ca. 15-20 minutter.

Server med en frisk salat og godt brød.