Cottage Pie med potetmos og kjøttdeig

Hyttekos! Når potetmos og kjøttdeig inngår en ovnspakt er middagssuksessen nærmest garantert. Selv om worcestershire sauce er vrient å uttale, er den lett å like i årets absolutte paifavoritt – Cottage Pie!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 190°C. Skrell og kok poteter. Skjær bacon i biter. Brun kjøttdeig og bacon i olje og ha i finhakket løk, hvitløk, champignon i båter og fres alt med kjøttdeigen.
Trinn 2
Bland kjøttbuljong og maizena. Kok opp og smak til med worcestershire sauce, salt og pepper. Bland det med kjøttdeigen.
Trinn 3
Varm opp melk, hell det over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Ha kjøttfyllet i en ildfast form og fordel varm potetstappe som et lokk over. Bak formen i ovn i ca. 15-20 minutter.
Server med en frisk salat og godt brød.