Hopp til innhold

Chili con carne

3.8 i snitt
Chili con carne
En varmende rett som metter mange. Chili con carne kan spises som en gryterett med tortillachips eller være fyll i tacos og tortillas.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 boks
Hvite bønner
400 gr
Karbonadedeig
1 glass
Pastasaus
1 stk
Løk
1 pose
Boil-in-bag middagsris

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok risen som anvist på pakken. Finhakk løken. Varm en gryte, og ha i litt olje. Mykne løken. Tilsett karbonadedeigen og brun noen minutter. Hell over pastasausen. La dette koke opp.

  2. Trinn 2

    Smak til med salt og pepper og la småkoke i 10 minutter. Juster med chilisaus etter ønske. Sil av bønnene, skyll dem og ha dem i gryten. La putre i 10 minutter. Server med ris.

Server gjerne med tortillachips, crème fraîche og guacamole.