Chili con Carne med potetstappe

Chili con carne er spicy og mettende hverdagsmat. Denne gryta serveres med myk potetmos og passer perfekt på kalde høstdager.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt potetene i grove biter og kok dem møre i usaltet vann.
Trinn 2
Mens potetene koker, brun kjøttdeigen i solsikkeolje i en gryte og krydre med kajennepepper og kanel. Finkutt løk, chili og grønn paprika og fres det godt sammen med kjøttet.
Trinn 3
Ha i hermetiske tomater og kok i 5 minutter til konsistensen er tykk. Vend inn avsilte, hermetiske hvite bønner. La chilien trekke under lokk i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Hell vannet av potetene, tilsett 1 ss smør og ca. 1 dl melk, og mos til stappen har god konsistens. Smak til med salt og pepper.