Hopp til innhold

Chili con Carne

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
12 ingredienser
747 planlagt
Chili con Carne
Varmende hverdagsmat perfekt til høsten. Deilig chili con carne som kan serveres med tortillachips eller være fyll i tortillalefser og tacoskjell.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
2 stk
Løk
1 ss
Tomatpuré REMA 1000
2 boks
Hakkede tomater
2 boks
Kidneybønner REMA 1000
2 stk
Rød paprika
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
2 ss
Olivenolje REMA 1000
5 fedd
Hvitløk
0.5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp olivenolje i en stor gryte. Brun karbonadedeigen, tilsett finhakket løk, hvitløk, gulrot, paprika, chili og kajennepepper og la det surre i 5 minutter.

Trinn 2

Ha i tomatpuré og hermetiske tomater og la det koke på middels varme i 30 minutter. Spe med litt ekstra vann hvis den blir tørr.

Trinn 3

Tilsett bønner og la det surre ytterligere 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris.

Server gjerne med tortillachips, crème fraîche og guacamole.