Burger med bønnesalsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Burger med bønnesalsa

Burger med bønnesalsa

5.0 i snitt
Burger med bønnesalsa

Med en saftig burger på stekebrettet, er det lite som kan slå feil – men, med litt ekstra omtanke for tilbehøret, løfter du burgeropplevelsen til nye høyder. Her er det en briljant bønnesalsa som setter prikken over i-en.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 stk
Rødløk til salsa
400 gr
Kvernet deig, storfe 14%
1 boks
Maiskorn REMA 1000
1 stk
Gulrot, 1 kg-pose
1 stk
Egg frittgående M/L Solvinge
50 gr
Gräddost 38% Tine
2 stk
Tomater
1 stk
Store hvite bønner, økologisk
0.5 stk
Gourmetloff Mesterbakeren
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Tabasco, pepper sauce
2 ss
Tomatketchup Heinz, 1 kg

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skyll bønnene i kaldt vann og ha dem i en bolle. Tilsett grovhakket tomat og rødløk, Tabasco og ketchup. Smak til med salt og kvernet sort pepper.

  2. Trinn 2

    Form til fire boller. Skjær ½ cm tykk skive av gräddosten og del den i 4 trekanter. Form kjøttdeigen rundt osten slik at den kommer i midten. Form til burgere ca. 10 cm i diameter. Krydre med salt og kvernet sort pepper. Brun dem godt i olje og etterstek i ca. 4 minutter.

  3. Trinn 3

    Sett ovnen på 170°C. Bland kjøttdeig, finhakket rødløk, gulrot, mais og egg.

  4. Trinn 4

    Skjær loffen i skiver og rist dem i pannen med litt solsikkeolje. Legg en burger på hver skive og topp med salsa.

Server gjerne burgeren med salatblader og agurk høvlet i lange strimler.