Burger à la Lindström
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Potetstappe: Kok poteter i terninger uten salt og hell av vannet. Varm opp lettmelk og smør og hell over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper og rør til mosen blir luftig.
-
Trinn 2
Bland karbonadedeig med egg, salt (1ts pr pk) og pepper og elt det seigt. Ha i vann (0,5 dl pr pk karbonadedeig) og rødbetlake (2ss pr pk karbonadedeig). Elt litt til.
-
Trinn 3
Tilsett grovhakkede rødbeter og grovhakket løk. Bland godt.
-
Trinn 4
Form farsen til små biffer, og stek dem i varm panne med litt smør. La biffene bli vakkert brune. Ikke gjennomstek dem helt – de skal være litt saftige i midten! Server biffene sammen med potetstappen.
Tilsett kapers i farsen (2ss pr pk), det ville Lindström ha gjort. Grønn salat er godt tilbehør.