Kjøttsuppe med chorizo og bønner

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
1347 planlagt
Kjøttsuppe med chorizo og bønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Iberisk førjulssnadder i gryta! Chorizo har på kort tid blitt en norsk familiefavoritt, som setter ekstra mye og god smak på måltidet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Strimlet svinebiff
1 stk
Rød chili
1 ss
Paprika malt, Toro
6 fedd
Hvitløk
800 g
Lapskausblanding
5 stk
Laurbærblad hel Black Boy, Toro
100 g
Chorizopølse
1 boks
Kidneybønner, 410g, REMA 1000
0,5 dl
Olivenolje, REMA 1000
5 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll kidneybønnene i vann og la dem renne av i et dørslag.

Trinn 2

Trinn 2

Varm olivenoljen i en stekepanne og stek strimlet svinebiff, chili kuttet i tynne skiver, malt paprika og skivet hvitløk gyllent. Tilsett lapskausblandingen og stek videre til alt er gjennomvarmt. Ha i buljong og laurbærblader og kok i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett chorizopølse i tynne skiver og kidneybønner. La gryten trekke under lokk i 2-3 minutter. Smak til med salt og kvernet sort pepper.

Serveringsforslag

Topp gjerne med rikelig hakket persille.