Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kjøttsuppe med chorizo og bønner

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
1315 planlagt
Kjøttsuppe med chorizo og bønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Iberisk førjulssnadder i gryta! Chorizo har på kort tid blitt en norsk familiefavoritt, som setter ekstra mye og god smak på måltidet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Strimlet svinebiff
1 stk
Rød chili
1 ss
Paprika malt, Toro
6 fedd
Hvitløk
800 g
Lapskausblanding
5 stk
Laurbærblad hel Black Boy, Toro
100 g
Chorizopølse
1 boks
Kidneybønner, 410g, REMA 1000
0,5 dl
Olivenolje, REMA 1000
5 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll kidneybønnene i vann og la dem renne av i et dørslag.

Trinn 2

Trinn 2

Varm olivenoljen i en stekepanne og stek strimlet svinebiff, chili kuttet i tynne skiver, malt paprika og skivet hvitløk gyllent. Tilsett lapskausblandingen og stek videre til alt er gjennomvarmt. Ha i buljong og laurbærblader og kok i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett chorizopølse i tynne skiver og kidneybønner. La gryten trekke under lokk i 2-3 minutter. Smak til med salt og kvernet sort pepper.

Serveringsforslag

Topp gjerne med rikelig hakket persille.