Kjøttspyd med sennepskål

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
40 planlagt
Kjøttspyd med sennepskål
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Stå på grillpinne for småfolket og gjør en vri på kjøttdeig-middagen – server den som her og du høster garantert suksess hos familiens minste.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Agurk
300 g
Hodekål
2 dl
Yoghurt naturell Tine
8 stk
Grillpinner
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg grillpinnene i vann i ca. 15 minutter. Finhakk løk og hvitløk og bland det inn sammen med kjøttdeig, egg, vann (1 dl pr. kjøttdeigpakke), salt og pepper. Bland til du har en seig og fast farse.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel og klem farsen rundt grillpinnene og legg dem på grill eller i en grillpanne.

Trinn 3

Trinn 3

Riv agurk og kål på den grove siden av et rivjern og bland det med yoghurt. Smak til med finhakket hvitløk, sennep, salt og pepper. Server kjøttspydene sammen med sennepskålen og gjerne ketchup.

Serveringsforslag

Server spydene med lompe eller varme tortillas.