Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kjøttdeigpakke med grønnsaker

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
100 planlagt
Kjøttdeigpakke med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Kjøttdeig må ikke alltid i stekepanna. Denne ovnsbakte kjøttdeig-miksen er pakket med gode smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 stk
Løk
100 g
Sommerkål
2 stk
Tomat
500 g
Poteter
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
4 stk
Aluminiumsfolie
100 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok potetene i lettsaltet vann. Bland kjøttdeig med vann (en halv dl pr pakke kjøttdeig), egg, finhakket løk (1/4) og hvitløk, salt og pepper. Bland godt, til farsen er fast og seig.

Trinn 2

Trinn 2

Riv passe store stykker aluminiumsfolie og hell litt olje i midten. Form kjøttbrød av farsen og legg ett på hvert foliestykke. Finhakk kål, tomat og løk og fordel det på kjøttbrødene. Legg en skive med smør på toppen, litt salt og pepper og lukk foliepakkene godt.

Trinn 3

Trinn 3

Stek i ca. 15-20 min. Server kjøttbrødene med kokte poteter.

Serveringsforslag

Litt fransk sennep og en grønn salat er fint tilbehør.