Kjøttboller med poteter, løk og brokkoli i form

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
1793 planlagt
Kjøttboller med poteter, løk og brokkoli i form
Legg oppskrift
i handlelapp
I god form! Denne middagen er kjempeenkel å lage – litt kutting, litt koking og så rett i ovnen. Ganske kjapt, ganske rustikt og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Poteter, løsvekt
1 stk
Gul løk
1 stk
Brokkoli
600 g
Ferdigstekte kjøttboller
0,5 dl
Olivenolje
0,5 ts
Salt
0,3 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C. Kutt potetene i båter og kok dem i 10 minutter. Skjær løken i tynne skiver, del brokkolien i små buketter og stilken i skiver.

Trinn 2

Bland brokkolien og løken godt med de kokte potetene og olivenolje. Ha i en ildfast form sammen med kjøttbollene. Krydre med salt og kvernet, sort pepper. Stek retten i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.

Serveringsforslag

Server gjerne med crème fraîche smakt til med hakket persille, raspet sitronskall, salt og pepper.